POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Clientii nostri sunt prioritatea noastra si este esential pentru noi ca confidentialitatea lor sa fie asigurata.

Casa Oliveira se straduieste in mod constant sa protejeze confidentialitatea Clientilor sai si datele lor personale respective.

Legea care reglementeaza protectia datelor cu caracter personal – Legea nr.67/98, 26 octombrie; Legea nr.41/2004, 18 august si Legea nr.46/2012, 29 august – reglementeaza protectia datelor cu caracter personal in Sectorul Comunicatii Electronice.

Toate datele dumneavoastra personale vor fi prelucrate in conformitate cu prevederile Legii care poate fi consultata aici: www.cnpd.pt/bin/legis/nacional/LPD.pdf.

Prelucrarea datelor cu caracter personal ale Clientilor are urmatoarele scopuri:

  1. Permite comercializarea/prestarea serviciilor puse la dispozitie de Casa Oliveira.
  2. Permite procesarea facturilor electronice.
  3. Permite contactul despre oferte, servicii sau produse noi, campanii comerciale/de marketing, evenimente, sondaje de satisfactie.

Niciuna dintre datele personale care ni s-au incredintat prin acest consimtamant nu vor fi furnizate tertilor comercial sau gratuit si anume companiilor care folosesc liste de corespondenta pentru a face publicitate altor servicii si/sau produse.

Persoana vizata este obligata sa accepte conditiile exprimate aici.

In orice moment, utilizatorul poate anula si se poate opune utilizarii datelor pentru procedurile mentionate mai sus.

 

Politica de confidentialitate online

Politica de confidentialitate vizeaza navigarea si utilizarea politicii de cookie-uri, precum si colectarea si utilizarea datelor personale ale fiecarui utilizator de pe site-ul www.casa-oliveira.ro.

Folosirea serviciilor disponibile pe site-ul nostru presupune cunoasterea/acceptarea deplina a conditiilor cuprinse in aceasta Politica de confidentialitate.

Colectarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor precum numele, adresa, numarul de telefon, adresa de email, numarul cardului de credit, printre alte informatii similare, va fi inregistrata la utilizarea platformei noastre online, si anume la efectuarea de cumparaturi sau comenzi, la completarea anumitor campuri referitoare la evenimente sau competitii sau daca va abonati la newsletter-ul nostru. Cu toate acestea, in special in cazul achizitiilor/comenzilor, datele sunt colectate temporar, neexistand stocarea acestora.

 

Pe scurt, datele colectate prin intermediul site-ului nostru web sunt destinate urmatoarelor proceduri: procesarea achizitiilor si comenzilor, comunicarea cu clientii, procesarea cererilor de informatii/reclamatii, analize statistice si pentru utilizare in marketing direct. In orice moment, utilizatorul poate anula si se opune utilizarii datelor pentru procedurile mentionate mai sus.

Este important sa retineti ca toate informatiile colectate de noi sunt strict confidentiale.